21/06/2023 21/06/2023 Ο Διοικητής της IV ΤΑΞΥΠ, Ταξίαρχος Γεώργιος Ζουμπανιώτης, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της IV ΤΑΞΥΠ, Συνταγματάρχη κ. Γεώργιο Παρθένη, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε θερμά, επικαλέστηκε την παρά Θεού ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων τους και τους χάρισε το...
21 Ιουνίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2023 - 16:22

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Ζουμπανιώτης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Ζουμπανιώτης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Διοικητής της IV ΤΑΞΥΠ, Ταξίαρχος Γεώργιος Ζουμπανιώτης, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της IV ΤΑΞΥΠ, Συνταγματάρχη κ. Γεώργιο Παρθένη, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε θερμά, επικαλέστηκε την παρά Θεού ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων τους και τους χάρισε το βιβλίο των εκδόσεων της Ιεράς Μητρόπολης «Η Εικόνα της Παναγίας ”Άξιον Εστιν” στην Κομοτηνή», σε ανάμνηση της υποδοχής και φιλοξενίας της Ιεράς και Σεβασμίας Εικόνος της Παναγίας στην Κομοτηνή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων