01/06/2019 01/06/2019 Ανοίγουν τις πόρτες τους για να φιλοξενήσουν έως και 80 παιδιά ανά κατασκηνωτική περίοδο, οι νέες κατασκηνώσεις της μητρόπολης Μαρωνείας – Κομοτηνής, οι οποίες είναι ένα παραθαλάσσιο «στολίδι» για αγόρια και κορίτσια της περιοχής μας. Πλάι στο κύμα, στην παραλία Κρυονερίου του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, βρίσκονται οι νέες κατασκηνώσεις. Μετά από μία χρονίζουσα κατάσταση,...
01 Ιουνίου, 2019 - 13:42

Οι νέες παιδικές κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Οι νέες παιδικές κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Μαρωνείας

Ανοίγουν τις πόρτες τους για να φιλοξενήσουν έως και 80 παιδιά ανά κατασκηνωτική περίοδο, οι νέες κατασκηνώσεις της μητρόπολης Μαρωνείας – Κομοτηνής, οι οποίες είναι ένα παραθαλάσσιο «στολίδι» για αγόρια και κορίτσια της περιοχής μας.

Πλάι στο κύμα, στην παραλία Κρυονερίου του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, βρίσκονται οι νέες κατασκηνώσεις. Μετά από μία χρονίζουσα κατάσταση, καθώς το έργο ξεκίνησε το 2013, οι κατασκηνώσεις παραδόθηκαν προς χρήση για τους νέους της περιοχής μας. Χρειάστηκαν αρκετές χρονικές παρατάσεις, προς την τελική υλοποίηση του έργου, το οποίο όμως, παρά την αναμονή, φαίνεται να δικαιώνει τους ανθρώπους της μητρόπολης. Πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο έργο – από μία σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη – που ολοκληρώνεται επί θητείας του μητροπολίτη Μαρωνείας – Κομοτηνής κου Παντελεήμονα, ο οποίος ήθελε το πρώτο έργο επί θητείας του, να έχει να κάνει με τη νεολαία του τόπου μας.

Μιλώντας στον «Χ» ο Μητροπολίτης επιβεβαίωσε ότι από την φετινή καλοκαιρινή – κατασκηνωτική περίοδο, οι κατασκηνώσεις της μητρόπολης θα ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους, υποδεχόμενες τα χαμόγελα μικρών και μεγαλύτερων μαθητών. Δεν κρύβει, όμως, ο μητροπολίτης πως αντιμετωπίζουν ακόμη ένα πρόβλημα με την προμήθεια εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, υπάρχουν κάποιες ενστάσεις αναφορικά με την προμήθεια του εξοπλισμού, από τους προμηθευτές, με αποτέλεσμα κάποιος εξοπλισμός να μην τοποθετηθεί από την φετινή χρονιά. Αυτό, όμως, δεν πτοεί τους ανθρώπους των κατασκηνώσεων, οι οποίοι για παράδειγμα φέτος, θα αξιοποιήσουν τα κρεβάτια από τις παλιές κατασκηνώσεις.

Πηγή: www.xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων