14/09/2023 14/09/2023 Ολοκληρώθηκε σήμερα η προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για την κά­λυψη των εκτάκτων α­ναγ­κών των υπό των φονικών πλημμυρών πληγέντων αδελφών  της Θεσσαλίας, η οποία ξεκίνησε κατόπιν πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής. Ο Σεβασμιώτατος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Ιωάννης Μουρτίδης επισκέφθηκαν...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 15:11

Ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Θεσσαλία από την Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Θεσσαλία από την Μητρόπολη Μαρωνείας

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για την κά­λυψη των εκτάκτων α­ναγ­κών των υπό των φονικών πλημμυρών πληγέντων αδελφών  της Θεσσαλίας, η οποία ξεκίνησε κατόπιν πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Ιωάννης Μουρτίδης επισκέφθηκαν την Πολυλειτουργική Αίθουσα του Δήμου, όπου συγκεντρώθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια και ευχαρίστησαν τους κατοίκους της Κομοτηνής, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδειξαν την φιλάνθρωπη διάθεσή τους.

Αύριο Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η ανθρωπιστική βοήθεια θα αναχωρήσει για τον προορισμό της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων