29/01/2021 29/01/2021 Σήμερα Παρασκευή, 29-1-2021, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η διαδικτυακή ομιλία της Ιεράς Μητρπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, επί τη Εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων. Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και εν συνεχεία έδωσε τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης κ. Χρήστο Μορφακίδη, Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 21:54

Ομιλία: «Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες δείκτες πορείας στη ζωή μας»

Διαδώστε:
Ομιλία: «Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες δείκτες πορείας στη ζωή μας»

Σήμερα Παρασκευή, 29-1-2021, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η διαδικτυακή ομιλία της Ιεράς Μητρπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, επί τη Εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και εν συνεχεία έδωσε τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης κ. Χρήστο Μορφακίδη, Επίκουρο Καθηγητή Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δ. Π. Θ., ο οποίος ανέπτυξε το θέμα : «Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες δείκτες πορείας στη ζωή μας».

Μέσα από τον μεστό, εμπεριστατωμένο και επιστημονικο του λόγο ο ομιλητής παρουσίασε σημαντικές πτυχές του βίου και της δράσης των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, αναδεικνύοντας την προσφορά τους, η οποία αποτελεί οδηγό μέχρι και σήμερα για όλους τους διακόνους της Εκκλησίας, της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης με την ευχή σύντομα να απαλλαγεί ο κόσμος από την δοκιμασία της πανδημίας και με τις πρεσβείες των Τριών Ιεραρχών η καθιερωμένη πλέον αυτή εκδήλωση της επομένης χρονιάς να πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων