31/07/2019 31/07/2019 Μία ευχάριστη και συνάμα απρόσμενη συνάντηση είχε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 26 Ιουλίου. Συμμετέχοντας στον εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μικρό Κρανοβούνιο συνάντησε έναν καθηγητή των μαθητικών του χρόνων. Πρόκειται για τον Βασίλη Αργυρίου καθηγητή φυσικής αγωγής που είχε μαθητή τον μητροπολίτη σε γυμνάσιο της Καβάλας. «Δεν...
31 Ιουλίου, 2019 - 20:11

Όταν ο Μητρ. Μαρωνείας συνάντησε τον Καθ. Γυμναστικής του από το σχολείο!

Διαδώστε:
Όταν ο Μητρ. Μαρωνείας συνάντησε τον Καθ. Γυμναστικής του από το σχολείο!

Μία ευχάριστη και συνάμα απρόσμενη συνάντηση είχε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 26 Ιουλίου. Συμμετέχοντας στον εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μικρό Κρανοβούνιο συνάντησε έναν καθηγητή των μαθητικών του χρόνων.

Πρόκειται για τον Βασίλη Αργυρίου καθηγητή φυσικής αγωγής που είχε μαθητή τον μητροπολίτη σε γυμνάσιο της Καβάλας. «Δεν τα πήγαινα καλά με την γυμναστική, αλλά είχα καλό βαθμό, δεν ξέρω αυτό που οφείλεται» παραδέχτηκε αστειευόμενος ο μητροπολίτης, για να εκφράσει την ευαρέσκειά του για την συνάντηση με τον καθηγητή του.

Πηγή: www.xronos.gr/ Δήμος Μπακιρτζάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων