14/03/2024 14/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε, σήμερα στον ανακαινι­σθέντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, κατά την Ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Ακολουθία «επί διασαλεφθείσης Αγίας Τραπέζης» και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. Προ της Απολύσεως ανέπεμψε δοξολογία προς τον Άγιο Θεό και την Κυρία Θεοτόκο που αξίωσε το χριστεπώνυμο Πλήρωμα...
14 Μαρτίου, 2024 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 15:01

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ανακαινισθέντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ανακαινισθέντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε, σήμερα στον ανακαινι­σθέντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, κατά την Ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Ακολουθία «επί διασαλεφθείσης Αγίας Τραπέζης» και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Προ της Απολύσεως ανέπεμψε δοξολογία προς τον Άγιο Θεό και την Κυρία Θεοτόκο που αξίωσε το χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Κομοτηνής να συναχθεί και πάλι στον Ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό και κόσμημα της πόλεως.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΝΤΑ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων