08/02/2024 08/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, κυριώνυμη ημέρα της εορτής του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, όπου τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Σοφός. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος διά του λόγου του εξήρε την παρρησία του βίου...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 16:32

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Νέο Σιδηροχώρι Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, κυριώνυμη ημέρα της εορτής του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, όπου τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Σοφός.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος διά του λόγου του εξήρε την παρρησία του βίου και το μαρτυρικό τέλος του Αγίου, ο οποίος αναδείχθηκε νικηφόρος Αθλητής, αέναο δοχείο της χάριτος του Θεού. Τέλος δε, ευχήθηκε διά πρεσβειών του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, υγεία και δύναμη σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων