23/01/2023 23/01/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε χθες την βασιλόπιτα του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών και της Χορωδίας της Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης για το νέο έτος 2023, παρουσία του Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη, και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής, Κλεοπάτρας Στογιαννίδου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για το επιτελούμενο έργο τους...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 11:39

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης η κοπή πίτας της Χορωδίας της Ιεραποστολής της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης η κοπή πίτας της Χορωδίας της Ιεραποστολής της Μητρόπολης Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε χθες την βασιλόπιτα του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών και της Χορωδίας της Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης για το νέο έτος 2023, παρουσία του Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη, και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής, Κλεοπάτρας Στογιαννίδου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για το επιτελούμενο έργο τους και ευχήθηκε πατρικώς υγεία και δύναμη και το νέο έτος να είναι Χριστοφόρο και σωτήριο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων