13/07/2019 13/07/2019 «Παρακάθ’ κι αροθυμίας» ονομάζονται οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου στο Θρυλόριο Ροδόπης και συνεχίζονται μέχρι και την επόμενη εβδομάδα με πλούσιο και πολυποίκιλο πρόγραμμα. Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Αγιοταφιτίσσης από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών, παρόντος πλήθους πιστών....
13 Ιουλίου, 2019 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 12:58

Πλήθος πιστών υποδέχτηκε την Παναγία την Αγιοταφίτισσα στο Θρυλόριο

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών υποδέχτηκε την Παναγία την Αγιοταφίτισσα στο Θρυλόριο

«Παρακάθ’ κι αροθυμίας» ονομάζονται οι εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου στο Θρυλόριο Ροδόπης και συνεχίζονται μέχρι και την επόμενη εβδομάδα με πλούσιο και πολυποίκιλο πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Αγιοταφιτίσσης από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών, παρόντος πλήθους πιστών. Ακολούθησε Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Στην συνέχεια έλαβε χώρα ομιλία από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Θεοδωρίδη με θέμα: «Η ιστορία των Πανάγιων Προσκυνημάτων» στην αίθουσα της πρώην κοινότητας Θρυλορίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων