03/04/2022 03/04/2022 Στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής τελέσθηκε η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, το απόγευμα της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού μίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Δίγκας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αιγείρου, με θέμα ομιλίας : «Άγιος Ιωάννης ο...
03 Απριλίου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 21:57

Πρωτοπρεσβύτερος Ι. Δίγκας: Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης, της Κλίμακος. Διδάσκαλος της προσευχής

Διαδώστε:
Πρωτοπρεσβύτερος Ι. Δίγκας: Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης, της Κλίμακος. Διδάσκαλος της προσευχής

Στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής τελέσθηκε η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, το απόγευμα της Δ΄ Κυριακής των Νηστειών.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού μίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Δίγκας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αιγείρου, με θέμα ομιλίας : «Άγιος Ιωάννης ο Σιναίτης, της Κλίμακος. Διδάσκαλος της προσευχής.».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων