26/02/2022 26/02/2022 Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά την ώρα του καθήκοντος, αλλά και ειρηνικώς αποβιωσάντων Αστυνομικών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 21:42

Ψυχοσάββατο στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά την ώρα του καθήκοντος, αλλά και ειρηνικώς αποβιωσάντων Αστυνομικών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στον τύμβο, έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων