04/03/2021 04/03/2021 Σε τρεις ακολουθίες θα παραστεί το Ψυχοσάββατο (6/3/2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει και εν συνεχεία θα προστεί της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ’ αιώνος κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Στις 10.30 θα χοροστατήσει στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ...
04 Μαρτίου, 2021 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 9:47

Ψυχοσάββατο στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Σε τρεις ακολουθίες θα παραστεί το Ψυχοσάββατο (6/3/2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει και εν συνεχεία θα προστεί της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ’ αιώνος κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής. Στις 10.30 θα χοροστατήσει στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πεσόντων αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στο Μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής και στις 11:30 π.μ. κατά την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής.

Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 5/3/2021, στις 5:30 μ.μ., ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ΄ αἰώνος κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων