21/01/2021 21/01/2021 Προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες κατέστη ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου του οικισμού Νέας Καλλίστης Κομοτηνής, καθώς τοποθετήθηκε ράμπα εισόδου/εξόδου. Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, Τρύφωνας Καρούντζος, χαρούμενος και περήφανος για τη νέα «κατάκτηση». Ο ίδιος έγραψε τα εξής σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Κατόπιν εισήγησης του Σωματείου...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 10:33

Ράμπα προσβασιμότητας στον Άγιο Δημήτριο

Διαδώστε:
Ράμπα προσβασιμότητας στον Άγιο Δημήτριο

Προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες κατέστη ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου του οικισμού Νέας Καλλίστης Κομοτηνής, καθώς τοποθετήθηκε ράμπα εισόδου/εξόδου. Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, Τρύφωνας Καρούντζος, χαρούμενος και περήφανος για τη νέα «κατάκτηση».

Ο ίδιος έγραψε τα εξής σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Κατόπιν εισήγησης του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης, σε ένα μικρό χωριό, τη Νέα Καλλίστη, 300 κατοίκων, καταφέραμε αυτό το μικρό θαύμα με την συναίνεση ενός Μητροπολίτη “μαχητή”, του κ. Παντελεήμονα, ενός ιερέα “αγωνιστή”, του π. Ιωάννη Δημητρακόπουλου και με τη βοήθεια ενός αξιόλογου επιχειρηματία, συμπολίτη μας, του Κώστα Τίκα. Την κάναμε την εκκλησία μας, τον Άγιο Δημήτριο, προσβάσιμη προς τα Άτομα με Αναπηρία!».

Πηγή: inkomotini.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων