30/11/2021 30/11/2021 Σήμερα Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στο Αρχηγείο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατο­λικής Μακεδονίας και Θράκης και τέλεσε τον αγιασμό των αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων πυροσβε­στών και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος πυροσβεστών, ανδρών και γυναικών. Παρόντες μεταξύ άλλων...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 17:21

Στα αποκαλυπτήρια μνημείου πυροσβεστών ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στα αποκαλυπτήρια μνημείου πυροσβεστών ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Σήμερα Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στο Αρχηγείο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατο­λικής Μακεδονίας και Θράκης και τέλεσε τον αγιασμό των αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων πυροσβε­στών και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος πυροσβεστών, ανδρών και γυναικών.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Στρατηγός Π.Σ. Στέφανος Κολοκούρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων