30/09/2021 01/10/2021 Την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου από τους Συλλόγους των Διδασκάλων και των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα αλλυλεγγύης και προσφοράς....
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2021 - 1:35

Αιμοδοσία σε σχολείο παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αιμοδοσία σε σχολείο παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας

Την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου από τους Συλλόγους των Διδασκάλων και των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα αλλυλεγγύης και προσφοράς.

Ο Σεβασμιώτατος επευλόγησε και συνεχάρη τους διδασκάλους και τους γονείς για την πρωτοβουλία αυτή και στο λογίδριό του εξήρε την σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς, τονίζοντας ότι η αληθινή πίστη στον Χριστό στηρίζεται στην αγάπη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει ποικίλες δυσκολίες.

Τέλος, ως συμβολική κίνηση και στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως στην προσπάθεια αυτή των Συλλόγων των Διδασκάλων και των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο εκκλησιαστικός υπάλληλος της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Χρήστος Οικονόμου προσέφερε μία μονάδα αίματος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων