12/07/2019 12/07/2019 Η Εκκλησία τιμά στις 12 Ιουλίου κάθε χρόνου τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, ενός σύγχρονου Αγίου που η παρουσία του στους πιστούς, κυρίως μέσα από τις διδαχές του, είναι σχεδόν καθημερινή. Στο πλαίσιο αυτό ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, χθες το βράδυ, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσι...
12 Ιουλίου, 2019 - 12:55

Στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Στο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στην Κομοτηνή

Η Εκκλησία τιμά στις 12 Ιουλίου κάθε χρόνου τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη, ενός σύγχρονου Αγίου που η παρουσία του στους πιστούς, κυρίως μέσα από τις διδαχές του, είναι σχεδόν καθημερινή. Στο πλαίσιο αυτό ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, χθες το βράδυ, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού στο εορτάζον παρεκκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο Παίσιο που βρίσκεται μπροστά στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Πλήθος πιστών βρέθηκαν χθες και συνεχίζουν να πηγαίνουν σήμερα στο εκκλησάκι που τοποθετήθηκε πριν από μερικά χρόνια έξω από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Πηγή: xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων