04/01/2023 04/01/2023 Το οχυρό της Νυμφαίας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός από τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Παναγιώτη Λιόντο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους στρατεύσιμους νέους, στους οποίους ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και ειρηνική χρονιά με υγεία και...
04 Ιανουαρίου, 2023 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 15:14

Στο οχυρό της Νυμφαίας ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Στο οχυρό της Νυμφαίας ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το οχυρό της Νυμφαίας επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός από τον Διοικητή της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Παναγιώτη Λιόντο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους στρατεύσιμους νέους, στους οποίους ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και ειρηνική χρονιά με υγεία και καλό υπόλοιπο της θητείας τους.

Εξήρε την προσφορά τους υπέρ της Πατρίδος και τους διένειμε δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων