27/07/2020 27/07/2020 Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος το πρωί χοροστάτησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Παντελεήμονος και της μητέρας αυτού, Αγίας Ευβούλης, στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Πλήθος πιστών, οι τοπικοί άρχοντες, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της Ροδόπης, συνέρρευσαν, για...
27 Ιουλίου, 2020 - 18:03

Στον Καθεδρικό Ναό της Κομοτηνής δέχθηκε ευχές ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων

Διαδώστε:
Στον Καθεδρικό Ναό της Κομοτηνής δέχθηκε ευχές ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων

Τα ονομαστήρια του άγει σήμερα ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος το πρωί χοροστάτησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Παντελεήμονος και της μητέρας αυτού, Αγίας Ευβούλης, στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Πλήθος πιστών, οι τοπικοί άρχοντες, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της Ροδόπης, συνέρρευσαν, για να του ευχηθούν. Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του παρακάλεσε όλους να προσεύχονται στο Θεό για το κοινό καλό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων