06/03/2022 06/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει σήμερα (Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022) στις 18:00 κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Συγχωρήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Ακολούθως θα αναπτύξει το θέμα: «Τα κυριότερα βιώματα που καλλιεργούνται στον πιστό κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής». Από τη Μητρόπολη...
06 Μαρτίου, 2022 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2022 - 14:32

Στον Καθεδρικό της Κομοτηνής ο Μητροπολίτης για τον Εσπερινό της Συγγνώμης

Διαδώστε:
Στον Καθεδρικό της Κομοτηνής ο Μητροπολίτης για τον Εσπερινό της Συγγνώμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει σήμερα (Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022) στις 18:00 κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Συγχωρήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Ακολούθως θα αναπτύξει το θέμα: «Τα κυριότερα βιώματα που καλλιεργούνται στον πιστό κατά την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής». Από τη Μητρόπολη καλούνται όλοι οι Χριστιανοί, προετοιμαζόμενοι για τον αγώνα των αρετών, να προσέλθουν στην ακολουθία, προκειμένου να ζητήσουν και να λάβουν τη συγχώρεση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων