19/12/2019 19/12/2019 Το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος  Ιάσμου Μουμίν Οντέρ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κο Παντελεήμων, μαζί με τον   πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μεχμέτ  Μεχμέτ και την δημοτική σύμβουλο  Μπάτζιου Λεμονιά στα γραφεία της Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ιάσμου για την επίσκεψη του και τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα....
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 13:54

Στον Μητρ. Μαρωνείας ο δήμαρχος Ιάσμου

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Μαρωνείας ο δήμαρχος Ιάσμου

Το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος  Ιάσμου Μουμίν Οντέρ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κο Παντελεήμων, μαζί με τον   πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μεχμέτ  Μεχμέτ και την δημοτική σύμβουλο  Μπάτζιου Λεμονιά στα γραφεία της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ιάσμου για την επίσκεψη του και τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα. Στην ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο δήμαρχος Ιάσμου δήλωσε ότι έμεινε  ιδιαιτέρα ευχαριστημένος  για την υποδοχή  του και την  ευχάριστη συνομιλία τους.

Πηγή: xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων