02/12/2021 02/12/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής συνάντησε σήμερα το πρωί, Πέμπτης, 2ας Δεκεμβρίου 2021, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Διπλωμάτης του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα (Political Officer U.S. Embassy Athens) Brian Breuhaus, που βρίσκεται στην Θράκη. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Διπλωμάτην για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 12:58

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Αμερικανός Διπλωμάτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Αμερικανός Διπλωμάτης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής συνάντησε σήμερα το πρωί, Πέμπτης, 2ας Δεκεμβρίου 2021, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Διπλωμάτης του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα (Political Officer U.S. Embassy Athens) Brian Breuhaus, που βρίσκεται στην Θράκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Διπλωμάτην για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το όλο έργο της ακριτικής και ευαισθήτου Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του.

Ακολούθως, ο κ. Breuhaus ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας διά την υποδοχήν και ανέπτυξε μετ’ αυτού εποικοδομητικήν συζήτησιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός Διπλωμάτης χθες συνάντησε και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων