14/03/2023 14/03/2023 Ο νέος Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Ανέστης Ελευθεριάδης, συνοδευό­μενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Λιόντο, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της Δευτέρας, 13ης Μαρτίου 2023, εν όψει της αναλήψεως των νέων καθηκόντων και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο...
14 Μαρτίου, 2023 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 12:56

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο νέος Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο νέος Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού

Ο νέος Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Ανέστης Ελευθεριάδης, συνοδευό­μενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Λιόντο, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως το πρωί της Δευτέρας, 13ης Μαρτίου 2023, εν όψει της αναλήψεως των νέων καθηκόντων και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος δε, ευχήθηκε και στους δύο υγεία, τον άνωθεν φωτισμό, δύναμη και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθήκοντων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων