05/04/2023 05/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, την επίσκεψη Υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πρέσβυς Νικόλαος Γαριλίδης και ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κ. Αθανάσιος Παπαμάργαρης. Ο Σεβασμιώτατος τους υπεδέχθη στον Ιερό Μητροπολι­τικό Ναό Κοιμήσεως της...
05 Απριλίου, 2023 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 19:46

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, την επίσκεψη Υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πρέσβυς Νικόλαος Γαριλίδης και ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κ. Αθανάσιος Παπαμάργαρης.

Ο Σεβασμιώτατος τους υπεδέχθη στον Ιερό Μητροπολι­τικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αναφέρθηκε στην αρμονική συνύπαρξη των συνοίκων στοιχείων στην περιοχή της Θράκης.

Τέλος τους ευχήθηκε καλή Ανάσταση και κάθε ευλογία στη ζωή και τα έργα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων