01/04/2022 01/04/2022 Την τιμητική επίσκεψη του νέου Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητή της XXI ΤΘ. Ταξιαρχίας, Ταξιάρχου Γεωργίου Μπόγδανου, δέχθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευής, 1ης Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των νέων υψηλών καθηκόντων του, ευχήθηκε την...
01 Απριλίου, 2022 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 13:49

Στον Μητροπολίτη ο νέος Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη ο νέος Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής

Την τιμητική επίσκεψη του νέου Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητή της XXI ΤΘ. Ταξιαρχίας, Ταξιάρχου Γεωργίου Μπόγδανου, δέχθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευής, 1ης Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των νέων υψηλών καθηκόντων του, ευχήθηκε την παρά Θεού ενίσχυση και ευλογία και επισήμανε ότι η Εκκλησία δέεται πάντοτε υπέρ ευοδώσεως και ενισχύσεως του φιλοχρίστου Στρατού της Πατρίδος μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων