02/08/2019 02/08/2019 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη. Όπως γράφει ο Παρατηρητής της Θράκης, η «αντιπροσωπεία» της Κομοτηνής έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο από τον οποίο έλαβε την ευλογία και τις...
02 Αυγούστου, 2019 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2019 - 18:29

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητρ. Μαρωνείας 

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητρ. Μαρωνείας 

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Όπως γράφει ο Παρατηρητής της Θράκης, η «αντιπροσωπεία» της Κομοτηνής έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο από τον οποίο έλαβε την ευλογία και τις πατρικές ευχές του ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων