25/11/2022 25/11/2022 Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής της Αγίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του Ιμέρου και προέστη της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, κυριώνυμη...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 17:42

Στον πανηγυρίζοντα Ναό Αγίας Αικατερίνης Ιμέρου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Στον πανηγυρίζοντα Ναό Αγίας Αικατερίνης Ιμέρου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής

Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής της Αγίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων χοροστά­τησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό του Ιμέρου και προέστη της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Ιμέρου και ευχήθηκε διά πρεσβειών της Αγίας, υγεία και δύναμη σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων