22/09/2022 22/09/2022 Συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα “E – AIMODOTES” ‘εστειλε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 33ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λάιντεν της Ολλανδίας, από τις 13ης έως τις 18ης Σεπτεμβρίου. Παρακάτω η επιστολή: Προς τους Εκπαιδευτικούς και Μαθητές της Ομάδος «Ε-Αιμοδότες» Ενταύθα. Με...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 19:38

Συγχαρητήρια επιστολή Μητροπολίτη Μαρωνείας στην ομάδα “E – AIMODOTES”

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια επιστολή Μητροπολίτη Μαρωνείας στην ομάδα “E – AIMODOTES”

Συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα “E – AIMODOTES” ‘εστειλε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 33ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λάιντεν της Ολλανδίας, από τις 13ης έως τις 18ης Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω η επιστολή:

Προς τους

Εκπαιδευτικούς και Μαθητές

της Ομάδος «Ε-Αιμοδότες»

Ενταύθα.

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τρίτης θέσεως στον 33ο Ευρωπαικό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λάιντεν της Ολλανδίας, από 13ης έως 18ης Σεπτεμβρίου 2022.

Η σύλληψη και η υλοποίηση του πρωτοπόρου έργου (πρότζεκτ) E-AIMODOTES/INFORMATION SYSTEM AND IMMEDIATE NOTIFICATION OF BLOOD DONATION NEEDS, αντανακλά την Θεϊκή εντολή «αγαπήσεις τον πλησίον σου ως εαυτόν» (Μαρκ. 12, 32) και την αγάπη σας προς τον πονεμένο συνάνθρωπο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Συνάμα δε, είναι απόδειξη ότι με θέληση, προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να πετυχαίνουμε τους ευγενείς στόχους μας.

Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο ζήλο και αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ο Θεός να σας χαρίζει πρωτίστως υγεία και να σας φωτίζει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή σας.

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Π Α Ν Τ Ε Λ Ε Η Μ Ω Ν

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων