13/05/2022 13/05/2022 Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής διοργάνωσε «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου, το απόγευμα της Τετάρτης, 11 Μαίου 2022, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Κομοτηνής. Υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Ιεράς Μητροπόλεως Αθανασίου Σαλαμάνη και του Άρχοντος Λαμπαδαρίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, η Χορωδία του...
13 Μαΐου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 16:03

Συμφωνία βυζαντινής μουσικής του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Συμφωνία βυζαντινής μουσικής του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής διοργάνωσε «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου, το απόγευμα της Τετάρτης, 11 Μαίου 2022, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Κομοτηνής.

Υπό την Διεύθυνση του Άρχοντος Πρωτοψάλτου της Ιεράς Μητροπόλεως Αθανασίου Σαλαμάνη και του Άρχοντος Λαμπαδαρίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, η Χορωδία του Συλλόγου έψαλλαν Βυζαντινούς Ύμνους με απαράμιλλη καλλιτεχνία και έτερψαν τους παρευρισκόμενους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων