09/04/2021 09/04/2021 Το μεσημέρι της Παρασκευής, 9ης Απριλίου 2021, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, επισκέφτηκε  το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως αναπτύχθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Περαιούσης της συζητήσεως, ο Σεβασμιώ­τατος ευχαρίστησε τον κ. υφυπουργό διά το ενδιαφέρον του και του προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο...
09 Απριλίου, 2021 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 15:16

Συνάντηση Μητροπολίτη Μαρωνείας με τον Υφυπουργό Παιδείας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μαρωνείας με τον Υφυπουργό Παιδείας

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 9ης Απριλίου 2021, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, επισκέφτηκε  το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως αναπτύχθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Περαιούσης της συζητήσεως, ο Σεβασμιώ­τατος ευχαρίστησε τον κ. υφυπουργό διά το ενδιαφέρον του και του προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο πρόσφατες εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων