24/11/2022 24/11/2022 Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εισαγωγή στην Παιδαγωγική Επιστήμη» του α΄ εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, οι φοιτητές/τριες με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού Μαρίας Λουκά, πραγματοποίησαν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, «Μπλέτσειο», με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Κατά τη...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 16:10

Συνάντηση του Μητροπολίτη Μαρωνείας με φοιτητές του του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Μαρωνείας με φοιτητές του του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εισαγωγή στην Παιδαγωγική Επιστήμη» του α΄ εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, οι φοιτητές/τριες με τη συνοδεία της εκπαιδευτικού Μαρίας Λουκά, πραγματοποίησαν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, «Μπλέτσειο», με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές/τριες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Σεβασμιώτατο επίκαιρα, κοινωνικά ζητήματα, όπως την απομόνωση των παιδιών αλλά και θέματα θρησκευτικότητας όπως τη σύνδεση της νεολαίας με την εκκλησία.

Αναπτύχθηκε ένας ενδιαφέρων διάλογος με σκοπό την διατήρησή του και την επανάληψή του στο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων