31/10/2021 31/10/2021 Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Γεώργιος Κατρούγκαλος, με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στη Θράκη, συνάντησε το πρωί της Κυριακής, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το όλο έργο της ακριτικής και ευαίσθητης...
31 Οκτωβρίου, 2021 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 17:15

Συνάντηση του Μητροπολίτη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Γεώργιος Κατρούγκαλος, με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στη Θράκη, συνάντησε το πρωί της Κυριακής, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το όλο έργο της ακριτικής και ευαίσθητης Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του. Ακολούθως, ο κ. Κατρούγκαλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή και ανέπτυξε μαζί του εποικοδομητική συζήτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων