26/07/2020 26/07/2020 Το Σάββατο, 25η Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού, αρχικώς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της 21ης Ταξιαρχίας και στη συνέχεια στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, Πολιούχου αυτής. Ακολούθως ο Ποιμενάρχης ευλόγησε τους άρτους, προέστη της λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος συμπαραστατούμενος υπό...
26 Ιουλίου, 2020 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 14:58

Σύσσωμη η Κομοτηνή για την Αγία Παρασκευή

Διαδώστε:
Σύσσωμη η Κομοτηνή για την Αγία Παρασκευή

Το Σάββατο, 25η Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του εσπερινού, αρχικώς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της 21ης Ταξιαρχίας και στη συνέχεια στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, Πολιούχου αυτής.

Ακολούθως ο Ποιμενάρχης ευλόγησε τους άρτους, προέστη της λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος συμπαραστατούμενος υπό του ευαγούς Κλήρου, των τοπικών Αρχών και συνοδεία της Στρατιωτικής Μουσικής, ενώ κατά την επιστροφή εις τον Ιερό Ναό μίλησε επικαίρως ευχηθείς προς όλους.

Το πρωΐ της Κυριακής, 26ης Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, πολιούχο Κομοτηνής, και κατά την ομιλίαν του ευχήθηκε προς τους εκκλησιαζομένους και τους εορτάζοντας.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, των Συλλόγων και Φορέων του Νομού και της πόλεως, όπως και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων