14/02/2019 14/02/2019 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων χειρουργείων του Νοσοκομείου Κομοτηνής, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρού. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Τα χειρουργεία ανακαινίστηκαν μέσω του έργου MediciNet II του προγράμματος Interreg Ελλάδα Βουλγαρία, που...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 17:40

Τα νέα χειρουργεία του Νοσοκ. Κομοτηνής εγκαινίασε ο Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Τα νέα χειρουργεία του Νοσοκ. Κομοτηνής εγκαινίασε ο Μητρ. Μαρωνείας

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων χειρουργείων του Νοσοκομείου Κομοτηνής, το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρού. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Τα χειρουργεία ανακαινίστηκαν μέσω του έργου MediciNet II του προγράμματος Interreg Ελλάδα Βουλγαρία, που περιλάμβανε την αναβάθμιση των χειρουργικών αιθουσών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής-εγκατάσταση ενός πλήρως εξοπλισμένου έτοιμου για λειτουργία μπλοκ τεσσάρων χειρουργικών αιθουσών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων