06/11/2021 06/11/2021 Το πρωί του Σαββάτου, 6ης Νοεμβρίου 2021, τελέστηκε το εννεαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κυρού Δαμασκηνού, ο οποίος ποίμανε την ακριτική Επαρχία επί 38 έτη. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, η οποία τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Μετά το πέρας αυτής αναπέμφθη...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2021 - 22:12

Τελέστηκε το εννεαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μαρωνείας κυρού Δαμασκηνού

Διαδώστε:
Τελέστηκε το εννεαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μαρωνείας κυρού Δαμασκηνού

Το πρωί του Σαββάτου, 6ης Νοεμβρίου 2021, τελέστηκε το εννεαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κυρού Δαμασκηνού, ο οποίος ποίμανε την ακριτική Επαρχία επί 38 έτη.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, η οποία τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Μετά το πέρας αυτής αναπέμφθη επιμνημόσυνη δέηση στο μνήμα του μακαριστού Μητροπολίτου, το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Καθεδρικού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων