14/07/2023 14/07/2023 Το τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης τέθηκε χθες προς προσκύνηση και ευλογία των παιδιών και των διακονούντων στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα» Το τεμάχιο κόμισε από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας ο Προϊστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου,...
14 Ιουλίου, 2023 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 10:54

Τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας προς προσκύνηση στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας προς προσκύνηση στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Το τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης τέθηκε χθες προς προσκύνηση και ευλογία των παιδιών και των διακονούντων στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Παίδων Χώρα»

Το τεμάχιο κόμισε από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας ο Προϊστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, διερχόμενο προς Ίμερο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ανέπεμψε δέηση υπέρ υγείας όλων και των οικογενειών τους.

 

ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων