07/06/2021 08/06/2021 Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα τελεστεί απογευματινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους φοιτητές την Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 (ώρα έναρξης 20:00) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής αναφέρει: Εν’ όψει της ενάρξεως των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την είσοδο των μαθητών της Γ΄...
07 Ιουνίου, 2021 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 1:01

Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους φοιτητές στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους φοιτητές στην Κομοτηνή

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα τελεστεί απογευματινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους φοιτητές την Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 (ώρα έναρξης 20:00) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής αναφέρει:

Εν’ όψει της ενάρξεως των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την είσοδο των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα τελεσθεί την Παρασκευή, 11 Ιουνίου ε. ε., απογευματινή Θεία Λειτουργία (ώρα ενάρξεως 20:00) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Η Ιερά Μητρόπολη, συμμεριζόμενη την αγωνία των παιδιών στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την μελλοντική τους πορεία, καλεί τους υποψηφίους σπουδαστές, αλλά και τους γονείς και τους καθηγητές αυτών, να προσέλθουν στην Θεία Λειτουργία με προσευχη­τική διάθεση υπέρ των διαγωνιζομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων