04/10/2020 04/10/2020 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού, μέρα κατά την οποία το Ιερό Παρεκκλήσιο του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής πανηγυρίζει, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Σχολείου το πρωΐ της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε την διοίκηση του Σχολείου, τον Σύλλογο των...
04 Οκτωβρίου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2020 - 13:12

Θεία Λειτουργια στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργια στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού, μέρα κατά την οποία το Ιερό Παρεκκλήσιο του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής πανηγυρίζει, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Σχολείου το πρωΐ της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου.

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε την διοίκηση του Σχολείου, τον Σύλλογο των Καθηγητών και τον Σύλλογο των Γονέων και Κηδεμόνων, κυρίως όμως τα παιδιά για την προσευχητική συμμετοχή τους στη Θεία Λειτουργία. Να σημειωθεί χαρακτηριστικώς, ότι κατά διαστήματα ο Ποιμενάρχης μας επεξηγούσε τα συμβαίνοντα και έδιδε τα πνευματικά νοήματα που αποκομίζουμε από τη μετοχή μας στο Μυστήριο των Μυστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων