14/03/2024 14/03/2024 Τις θύρες του άνοιξε εκ νέου για τους πιστούς ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής μετά την ανακαίνιση του. Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων και κατόπιν χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, παρουσία στρατιωτικών και τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και...
14 Μαρτίου, 2024 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 8:53

Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ανακαινισθέντος Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τις θύρες του άνοιξε εκ νέου για τους πιστούς ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής μετά την ανακαίνιση του.

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό των Θυρανοιξίων και κατόπιν χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, παρουσία στρατιωτικών και τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πιστών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο 

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που χρειάστηκαν για να περατωθεί η ανακαίνιση του Ναού, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου και απηύθηνε ευχαριστήριο αίνο και δοξολογία προς τον Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο, για την ευλογημένη αυτή στιγμή της επαναλειτουργίας του Ιστορικού Μητροπολιτικού Ναού της πόλεως.

Με αφορμή την επαναλειτουργία του Μητροπολιτικού Ναού, η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής δημοσίευσε το χρονικό της ανακαίνισής του:

πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων