27/01/2020 27/01/2020 Στην αίθουσαν εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας επραγματοποιήθη η κατ’ έτος διοργανουμένη υπό της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής εν συνεργασία μετά του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ροδόπης και Περιφερείας το απόγευμα της Κυριακής, 26ης Ιανουαρίου 2020, εκδήλωσις ευλογίας της Αγιοβασιλόπιτας, κατά την οποίαν εβραβεύθησαν τέκνα πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμιαν εκπαίδευσιν....
27 Ιανουαρίου, 2020 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 16:14

Την προσφορά των πολυτέκνων στην κοινωνία εξήρε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Την προσφορά των πολυτέκνων στην κοινωνία εξήρε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Στην αίθουσαν εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας επραγματοποιήθη η κατ’ έτος διοργανουμένη υπό της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής εν συνεργασία μετά του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ροδόπης και Περιφερείας το απόγευμα της Κυριακής, 26ης Ιανουαρίου 2020, εκδήλωσις ευλογίας της Αγιοβασιλόπιτας, κατά την οποίαν εβραβεύθησαν τέκνα πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμιαν εκπαίδευσιν.

Στην εκδήλωσιν παρέστησαν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, του Στρατού, Συλλόγων και Σωματείων.

Κατά την προσφώνησίν του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, εξήρεν την προσφοράν των πολυτέκνων στην κοινωνίαν, παρά δε τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, ανέφερεν πλήθος παραδειγμάτων διά των οποίων διαφαίνεται η ευλογία του Θεού ιδιαιτέρως εις τας οικογενείας των πολυτέκνων και εδήλωσεν την συμπαράστασιν της τοπικής Εκκλησίας στο έργον του Συλλόγου και στα δίκαια αιτήματά του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων