03/01/2024 03/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε θερμώς γονείς και παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης,  επισκέφθηκαν την πόλη της Κομοτηνής, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής στο Ιστορικό Οχυρό της Νυμφαίας. Επικεφαλείς τους ήταν οι Ιερείς της Ενορίας, π. Δημήτριος Καρανίκας και π. Ευάγγελος Παπαδημητρίου. Ο...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 18:48

Το κατηχητικό σχολείο της ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Το κατηχητικό σχολείο της ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε θερμώς γονείς και παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης,  επισκέφθηκαν την πόλη της Κομοτηνής, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής στο Ιστορικό Οχυρό της Νυμφαίας.

Επικεφαλείς τους ήταν οι Ιερείς της Ενορίας, π. Δημήτριος Καρανίκας και π. Ευάγγελος Παπαδημητρίου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες, αναφέρθηκε επιγραμ­ματικά στην ιστορικότητα της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά, πλούσια σε πνευματικούς καρπούς και διαμοίρασε ευλογίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων