12/04/2023 12/04/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία, αγιασμό και ίαση από ψυχικών και σωματικών ασθενειών. Συμμετείχαν ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες και πολιτικό προσωπικό. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση. Ακολούθως,...
12 Απριλίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 19:05

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην 29η Ταξιαρχία και στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην 29η Ταξιαρχία και στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία, αγιασμό και ίαση από ψυχικών και σωματικών ασθενειών.

Συμμετείχαν ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες και πολιτικό προσωπικό. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση.

Ακολούθως, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και επισκέφθηκε τους περιθαλπομένους, τους συγγενείς αυτών, τους ιατρούς, και όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου προσέφερε πασχαλινές ευλογίες και ευχήθηκε τα δέοντα για τις άγιες ημέρες και την λαμπροφόρο Ανάσταση.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων