09/03/2024 09/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε, το Σάββατο 9 Μαρτίου, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Στη συνεχεία, προέστη της επιμνημόσυνης δέησης υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά την ώρα του καθήκοντος, αλλά και ειρηνικώς αποβιωσάντων Αστυνομικών και από εκπρόσωπο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης, αναγνώσθηκε κατάλογος...
09 Μαρτίου, 2024 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2024 - 17:19

Το Ψυχοσάββατο στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Το Ψυχοσάββατο στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε, το Σάββατο 9 Μαρτίου, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Στη συνεχεία, προέστη της επιμνημόσυνης δέησης υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά την ώρα του καθήκοντος, αλλά και ειρηνικώς αποβιωσάντων Αστυνομικών και από εκπρόσωπο της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης, αναγνώσθηκε κατάλογος πεσόντων Αστυνομικών. Κατόπιν τελέσθηκε Τρισάγιο στον τύμβο έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, όπου προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αγωνισαμένων και ηρωικώς πεσόντων κατά τους αγώνας του Έθνους.

Στο τέλος τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των προκατόχων του Αρχιερέων, ως και των κεκοιμημένων Ιερέων της Ι. Μητροπόλεως και πάντων των κεκοιμηθέντων στα Κοιμητήρια της πόλεως.

ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων