15/07/2023 15/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14ης Ιουλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου Ροδόπης, τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίο κόμισε εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας, ο Προιστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου...
15 Ιουλίου, 2023 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 18:50

Το Θρυλόριο Ροδόπης υποδέχθηκε τεμάχιο Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας

Διαδώστε:
Το Θρυλόριο Ροδόπης υποδέχθηκε τεμάχιο Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14ης Ιουλίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Θρυλορίου Ροδόπης, τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης, το οποίο κόμισε εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας, ο Προιστάμενος αυτού π. Διονύσιος Νικολαίδης, με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Αμέσως μετά την υποδοχή του ιερού Λειψάνου, το οποίο θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τις αρετές της Αγίας, την υπομονή και κυρίως την ακλόνητη πίστη της και ευχήθηκε διά πρεσβειών της Αγίας, υγεία και δύναμη σε όλους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟΡΙΟ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων