04/05/2019 04/05/2019 Τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στον χώρο του ναού Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Λοχαγού Παράσχου, τίμησαν στην Κομοτηνή. Στη δοξολογία που τελέστηκε χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στην συνέχεια, έγινε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά, ο οποίος κάλεσε τους στρατιώτες να μιμηθούν την ανδρεία...
04 Μαΐου, 2019 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 10:49

Τον προστάτη του στρατεύματος τίμησε η Κομοτηνή

Διαδώστε:
Τον προστάτη του στρατεύματος τίμησε η Κομοτηνή

Τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στον χώρο του ναού Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο Λοχαγού Παράσχου, τίμησαν στην Κομοτηνή. Στη δοξολογία που τελέστηκε χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Στην συνέχεια, έγινε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά, ο οποίος κάλεσε τους στρατιώτες να μιμηθούν την ανδρεία του Αγίου Γεωργίου, για τον οποίο είπε: “Η στρατιωτική του ιδιότητα, ο ένδοξος βίος και ο μαρτυρικός του θάνατος τον καθιέρωσαν ως προστάτη του στρατού”. Κατόπιν, κατατέθηκε στεφάνι από τον ανώτερο διοικητή φρουράς Κομοτηνής ταξίαρχο Λεωνίδα Γιοβάνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων