22/05/2022 22/05/2022 Επί τη Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βράβευσε με χρηματικό ποσό τους τρεις πρώτους μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν στον σχετικό με την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια ‘Εκπαίδευση Ν. Ροδόπης, ενώ σε όλους τους μαθητές...
22 Μαΐου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 22:01

Βράβευση μαθητών από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Βράβευση μαθητών από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Επί τη Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βράβευσε με χρηματικό ποσό τους τρεις πρώτους μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν στον σχετικό με την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια ‘Εκπαίδευση Ν. Ροδόπης, ενώ σε όλους τους μαθητές επέδωσε αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των αναιρεθέντων πατέρων και αδελφών ημών κατά την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων