11/06/2023 11/06/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βράβευσε, χθες, με χρηματικό ποσό τους πρωτεύσαντες μαθητές στον διαγωνισμό γραπτού λόγου. Η βράβευση έγινε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Σε όλους τους μαθητές, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, φωτισμό και καλό καλοκαίρι. Η Ιερά Μητρόπολη...
11 Ιουνίου, 2023 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2023 - 14:37

Βράβευση συμμετεχόντων μαθητών στον διαγωνισμό γραπτού λόγου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Βράβευση συμμετεχόντων μαθητών στον διαγωνισμό γραπτού λόγου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βράβευσε, χθες, με χρηματικό ποσό τους πρωτεύσαντες μαθητές στον διαγωνισμό γραπτού λόγου. Η βράβευση έγινε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Σε όλους τους μαθητές, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη, φωτισμό και καλό καλοκαίρι.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ροδόπης προκήρυξε τον «Διαγωνισμό δημιουρ­γικής γραφής», με θέμα τους υπολογιστές στην καθημερινή ζωή των παιδιών, για τους μαθητές της Ε΄τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων του Νομού. Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 10 Ιουνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων