29/10/2022 29/10/2022 Την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανάσιου Σεργκενλίδη τέλεσε σήμερα Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων που ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Υφαντών. Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τον νέο διάκονο να οπλιστεί με ταπείνωση, διάκριση, αγάπη προς τον συνάνθρωπο και πίστη προς τον Θεό, χαρίσματα που κοσμούν κάθε Κληρικό, ώστε...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 21:07

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανάσιου Σεργκενλίδη τέλεσε σήμερα Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων που ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Υφαντών.

Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τον νέο διάκονο να οπλιστεί με ταπείνωση, διάκριση, αγάπη προς τον συνάνθρωπο και πίστη προς τον Θεό, χαρίσματα που κοσμούν κάθε Κληρικό, ώστε να παραμείνει καλός και πιστός υπηρέτης του Κυρίου ημών.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων