16/01/2022 16/01/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής ιερούργησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του Αριστάρχου (κατά κόσμον Ευαγγέλου) Καρβουνιάρη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους, τον οποίον προέτρεψε να εργαστεί στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης. Η χειροτονία...
16 Ιανουαρίου, 2022 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2022 - 23:14

Χειροτονία διακόνου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου στην Κομοτηνή

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής ιερούργησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του Αριστάρχου (κατά κόσμον Ευαγγέλου) Καρβουνιάρη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους, τον οποίον προέτρεψε να εργαστεί στον Αμπελώνα του Κυρίου μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης.

Η χειροτονία Διακόνου τελέστηκε το Σάββατο, 15-01-2022.  Το όνομα του νεοχειροτονηθέντος δόθηκε προς τιμήν του μακαριστού Αρχιμ. π. Αριστάρχου Τσαλπαρά, ο οποίος διετέλεσε Πρωτοσυγκέλος της Ιεράς Μητρόπολης και Προϊσταμένος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων