24/02/2024 24/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονίαν του Διακόνου Χριστοφόρου, αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους. Προ του Μυστηρίου της Χειροτονίας ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου...
24 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2024 - 13:57

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονίαν του Διακόνου Χριστοφόρου, αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους.

Προ του Μυστηρίου της Χειροτονίας ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης, και του ευχήθηκε καρποφόρο ιερατική διακονία προς δόξαν του Παναγίου ονόματος της Αγίας Τριάδος και προς σωτηρίαν ψυχών.

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων