05/03/2022 05/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Ιακώβου Μαλακούδη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσο-καλύβη Παπικίου Όρους, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας...
05 Μαρτίου, 2022 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 18:27

Η εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Ιακώβου Μαλακούδη

Διαδώστε:
Η εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Ιακώβου Μαλακούδη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Ιακώβου Μαλακούδη, αδελφού της Ιεράς Μονής Οσίου Μαξίμου Καυσο-καλύβη Παπικίου Όρους, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης, οδηγώντας τον πιστό λαό του Θεού σε οδούς σωτηρίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η προχείρηση του εις Αρχιμανδρίτην,

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων